+420 730 190 522 LinkedIn Youtube
2021: Náš rok v kostce

2021: Náš rok v kostce

Jsme rádi, že s technologickým pokrokem věnuje pozornost modernizaci veřejného osvětlení čím dál více obcí. Vydávají se cestou úsporných a efektivních LED svítidel, které jsou ideální volbou nejen z hlediska bezpečnosti a životnosti svítidel. Jednou z hlavních předností LED zdrojů je pak ekonomie provozu, úspora energie, a tím pádem i snižování uhlíkové stopy.

Moravská Nová Ves, Rýmařov, nebo třeba Újezd… Jen za uplynulý rok jsme měli na svědomí výměnu svítidel veřejného osvětlení v celkem 25 obcích a městech, kterým s financováním pomáhaly dotační programy státu. V ulicích různých koutů republiky tedy přibylo více než 5000 LED svítidel LAMBERGA (3500 z nich v rámci projektů podpořených některým z dotačních titulů), která se dnes starají o bezpečnost občanů a šetří obcím nemalé náklady na energii s ohledy k životnímu prostředí.

2021 však nebyl jen o veřejných zakázkách obcí. Naše průmyslová LED svítidla a řídící systémy se postaraly o sofistikované osvětlení mnoha výrobních hal, skladů i přilehlých venkovních či kancelářských prostor.

Podtrženo, sečteno – v loňském roce jsme zákazníkům dodali více než 6000 LED svítidel LAMBERGA.
Díky takovým číslům jsme mimo jiné pomohli snížit uhlíkovou stopu o cca 220 tun CO2!

 
Potřebuje nový nádech a úspornější řešení i veřejné osvětlení ve Vaší obci? S projektem, výběrem svítidel, nebo třeba podáním žádosti o dotaci Vám rádi pomůžeme. Kontaktujte nás.
 

Další aktuality